dissabte, d’abril 30

Sant Bartomeu del Grau: Telecentre

Ayer fui invitada a la mesa redonda sobre Implementación de programas libres en la educación.
Un pueblo precioso y un proyecto interesante el de Telecentre.
Todas las comunicaciones fueron muy interesantes, pero quizá valga la pena resaltar la excelente calidad técnica y humana de Francesc Busquet aclarando el proceso complejo que tiene entre manos.
Licence Creative Commons, nuevas distribuciones Linux, el paso al PL de las diferentes universidades... Y lo que más, la comida con las compañeras de las escuelas de Sant Bartomeu y de Badalona.

Fragmento del programa:
Comptarem amb la presència d'Oriol Ferran, secretari de la Secretaria de Telcomunicacions i Societat de les informació (DURSI) i de Francesc Busquets responsable de desenvolupament informàtic i programari lliure del Departament d'Educació (Generalitat de Catalunya), Ignasi Labastida (Dpt Innovació docent-UB), Eduard Elias (Col·legi Oficial d'Enginyers Informàtics de Catalunya- COEIC), i Xavier Amatriain (UPF), i Lluís Gras desenvolupador del projecte Xarnoppix, entre d'altres. A la tarda es farà una taula rodona sobre la implementació de programari lliure en l'educació moderada per Sr Ramon Barlam de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació.
http://www.telecentresbg.net/index.php


Sant Bartomeu del Grau