dimecres, d’agost 8

Blocs que em fan pensar: Thinking Blogger Award

Avui Iñaki Murua m'ha concedit el Thinking Blogger Award (gràcies guapuuu!) i m'ha "obligat" a escriure en aquest bloc de vacances.

Aquí van els blocs que per una cosa o altre em fan pensar:

- Carme Barba en De mestr@ a mestr@: perquè hem compartit cotxe (successivament) i perquè em fa pensar en la dimensió cognitiva de les TIC.
- Ramon Barlam en Arran de pupitre: perquè m'agrada la forma que té de portar a l'acció les seves troballes i em fa pensar en la dimensió social de les TIC. I un pamper no haver-me avisat que era la Cucafera a la festa a la disco de SL ¡i jo sense fer-li un petó!!!
- Ferran Mas en Narref Bloc: perquè és el meu referent tècnic i em fa pensar en la força del treball i la recerca en el seu bloc sempre vigent, encara que darrerament no s'hi dediqui (eiii Ferran!!!).
- José Luis Núñez en Hasta siempre con victoria: perquè acaba de començar el seu bloc i em fa pensar en com s'articula el temps creatiu en la vida d'un immigrant que ni vol ni pot renunciar als seus somnis i que comença a ensortir-se i enlairar-se.
- Artur Tallada en Pom de blocs: perquè em fa pensar en el rigor de la feina ben feta i en la sort que tinc de tenir-lo com company. És la meva sindicació predilecta.


interNOSTRUM
________

Procediment:
1. Si fuiste uno de los premiados, escribe un post e incluye en él 5 blogs que te hacen pensar, (con enlace, link, a cada uno de ellos para que puedan ser visitados.)
2. Haz en tu post un link al post original para que se pueda encontrar el origen de este premio.
3. Muestra con orgullo el "Thinking Blogger Award" con un link al post que tu escribiste.


Etiquetes de comentaris:

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici