dilluns, de maig 7

Inscripció Jornada Espiral 2007

Jornada Espiral 2007

Aplicacions educatives de la Web 2.0: edublogs

Lloc: Col·legi de Doctors i Llicenciats – Rambla Catalunya, 8 - Barcelona
Data: 8 i 9 de juny de 2007

La web 2.0 es una tendència creixent i evolucionada del concepte de web que tenim fins ara i que afavoreix als usuaris un apropament a multitud d’eines i recursos que es troben directament a la web i que faciliten de manera simple la seva utilització immediata i sense necessitat d’una formació prèvia.

Així doncs, cada vegada són més populars i coneguts conceptes, acrònims, eines i termes com ara blog o bitàcola, wiki, CMS i LMS, RSS, tags, Youtube, podcasts (ja es parla d’edupodcasts) Netvibes, Protopage, geotagging, etc. que val la pena conèixer, utilitzar i difondre entre els nostres companys i companyes de feina per tal que puguin gaudir de les fantàstiques possibilitats que aquestes eines ens proporcionen.

Per tot això, en aquesta edició volem dedicar-la a les experiències d’utilització de la Web 2.0 com a eines que faciliten la tasca docent dels educadors del segle XXI i tanmateix a difondre i reconèixer l’ús dels blogs com a eina educativa i col·laborativa.

La Jornada serà el marc per la concessió del I Premi d’Edublogs 2007

Inscripció:

  • Els socis d'Espiral que s'hi inscriguin, o els que sol·licitin ser-ho abans de les Jornades, i els col·legiats estaran exempts d'aquest pagament.
  • La resta d'assistents haurà de fer un ingrés de 30 euros al compte 3058-0539-55-2720001360 fent constar en Concepte “Nom-Cognoms-JE07”. Recordeu d’emplenar, abans del 8 de juny, el formulari que trobareu a ciberespiral.net (inscripció)
  • Els assistents rebran un certificat d'assistència i les actes de la jornada.

Organitza: Associació Espiral: Educació i Tecnologia.

Col·labora: Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

Amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya